Bedrijfsprofiel 

Hallo! TopSail Group is een groeiende BI consultancy onderneming met een grote houding. Onze klanten zijn grote internationale bedrijven, die vooral actief zijn op de Europese markt. Het is ons doel om uw data om te zetten in acties en zo uw business potentieel te vergroten. 

Waarom "TopSail"? 

Gebruik maken van het momentum en zorgen dat je voorop blijft bij de concurrentie blijft een essentieel onderdeel van zaken doen. Topsail zorgt ervoor dat jullie als organisatie deze extra wind in de zeilen pakken en benutten om het momentum de behouden. 

Onze werkwijze 

In Business Intelligence is de actie minstens zo belangrijk als de reactie. Daarom leveren wij niet alleen maar BI oplossingen. We vragen door. We challengen jullie. We doen aan prototyping. We zijn agile. We garanderen kwaliteit en hoge standaarden. 

Technologieën 

Wij zijn expert in veel technologieën, onder andere in de BI stack van Oracle en Microsoft. Afhankelijk van de vraag, implementeren wij complete DWH/BI oplossingen of participeren wij mee in lopende projecten en teams. 

Ons team 

Ons team bestaat uit vaste medewerkers en allen zijn hooggeschoold en gecertificeerd. Onze mentaliteit kenmerkt zich als ‘aanpakkers’ en ‘agile’. Het is ons doel om jullie als klant verder te helpen en succesvol te laten zijn.